Kezdőlap » Hírek - Fussunk Kata Gyógyulásáért!

- Szeretsz futni, úszni vagy kerékpározni, de nem találod a kihívásokat?

- Szeretnél amatőr versenyeken indulni, de nem találod a lehetőségeket?

- Szeretnél egy vidám, lelkes amatőr csapat tagja lenni?

Nálunk a helyed!

Segítünk a felkészülésben, tanácsokat adunk, közös edzéseket szervezünk!

Ha nem mersz még vagy nem vagy elég felkészült egyéniben indulni, váltócsapatot szervezünk Neked a hosszabb- rövidebb futóversenyekre vagy akár traitlonversenyekre.


Fussunk Kata Gyógyulásáért!

 Fussunk Kata Gyógyulásáért!
Nagykozári Jótékonysági Futás

Nagykozár, 2014. szeptember 20. 17:00 óra
Rendezvényközpont: Jegenye utca, Nagykozári Sportpálya 

Szervezők:
Nagykozári Önkormányzat
Fittbike SE (Pécs)

Fink-Polics Kata halva született, majd 5 percen belül sikeresen újraélesztették. Ma egy éves, s születése óta, napról-napra küzd az életéért, a születését követő oxigénhiányos állapot következményeivel szemben. Nem mozog, környezetére nem reagál, nincs nyelési-köhögési reflexe, így nehezen táplálható. Állapotán sokat javíthatna egy Bécsben alkalmazott őssejt-terápia, ennek költségei (közel 4 millió forint) azonban meghaladják családja anyagi lehetőségeit. Katáról, az adományozási lehetőségekről a Nagykozári Önkormányzat honlapján lehet többet megtudni:  >>>>>>

Rendezvényünk célja, hogy felhívjuk a figyelmet Katára, illetve a nevezési díj révén adományt gyűjtsünk neki. Fussunk vagy sétáljunk együtt Katáért, ha már nekünk megadatott, hogy megtehetjük! Nincs kötelező táv, mindenki annyit fut vagy sétál, amennyi jólesik.

Nevezés: 2014. szeptember 20. 16:00 órától a helyszínen.

Nevezési díj: 500 Ft – ha valaki szeretne többet adni, az ezen felüli adakozásra is van lehetőség! 

A rendezvény költségeit igyekszünk minimálisra szorítani, illetve más forrásokból kiegészíteni, hogy a nevezési díjak minél nagyobb mértékben az adomány összegét gyarapítsák.

A pályatérkép itt megtekinthető: >>>>>>>

A futás (vagy séta) 17:00-től 18:00 óráig tart. A résztvevők maguk dönthetik el, hogy ez idő alatt hány kört teljesítenek.

A futópálya 850 méter hosszúságú, önkéntesek által biztosított, aszfaltozott út, a szintkülönbség elhanyagolható. Útvonal: Jegenye utca – Akác utca – Jegenye utca. A futópálya szélén frissítőállomás lesz. 

A résztvevők célba éréskor érmet kapnak, illetve bemondják teljesített köreik számát. A rendezvény nem verseny, helyezéseket nem osztunk ki, de a rendezvényt követően közzétesszük a résztvevők által megtett körök számát. 

A célba érkezés utáni harapni- és innivalóról gondoskodunk.

Szeretettel várunk minden kicsit és nagyot, kezdő és haladó futót, sétálót!

  




Videók