Kezdőlap » Klubunkról

- Szeretsz futni, úszni vagy kerékpározni, de nem találod a kihívásokat?

- Szeretnél amatőr versenyeken indulni, de nem találod a lehetőségeket?

- Szeretnél egy vidám, lelkes amatőr csapat tagja lenni?

Nálunk a helyed!

Segítünk a felkészülésben, tanácsokat adunk, közös edzéseket szervezünk!

Ha nem mersz még vagy nem vagy elég felkészült egyéniben indulni, váltócsapatot szervezünk Neked a hosszabb- rövidebb futóversenyekre vagy akár traitlonversenyekre.

Klubunkról

Ha szeretnél jelentkezni egyesületünkbe töltsd le az alábbi belépési kérelmet, írd alá és beszkennelve küld vissza a fittbike@gmail.com e-mail címre vagy személyesen nekem  (Dinya Illés 06309468388 ) is odaadhatod:

Miért csatlakozz hozzánk ? >>>>>>>

Tagfelvételi kérelem >>>>>>>


Ha pártoló tagként szeretnél jelentkezni ezt a jelentkezési lapot tölsd le:

Mit jelent a pártoló tagság ?    >>>>>>>

Tagfelvételi kérelem pártoló tagként>>>>>>>>>
 

Ha csak támogatnád egyesületünket bármiféle adománnyal, egyesületünk közhasznú státuszal rendelkezik , ezért erről igazolást tudunk cégednek adni, amivel adójóváírásban részesülsz. Bővebben itt olvashatsz róla, de kérdezd meg azért te is a könyvelődet  >>>>>>>

Az egyesület tagdíja 500Ft/ hó

Számlaszámunk :
Pécsi Amatőr Szabadidősport Egyesület
Fittbike SE
50800197-15432058

adószámunk: 18151864-1-02

Az egyesület dokumentumait itt éred el: >>>>>>>>

Fittbike SE szabadidős sportegyesületünk 2010 októberében alakult Pécsett. Az egyesület alapító tagjai amatőr sportolók, akik több éves sportmúlttal rendelkeznek, számtalan hosszútávú triatlonversenyen, maratonfutáson és  amatőr kerékpárversenyeken indultak már.  Az egyesület vezetői szeretnék biztosítani az amatőr sportolóknak, hogy egyesületi formában versenyezhessenek. Segítséget nyújtanak számukra a felkészülésben közös edzésekkel, tanácsokal, edzéstervekkel. Megszervezik a versenyeken való részvételt a nevezéstől az utazásig.  Kezdetben az amatőrök számára szervezett futó-, úszó- és kerékpáros versenyeken indultunk, de az egyesület színvonala is folyamatosan nő és egyre több országos bajnoki helyezéssel és senior világbajnokságon szerzett helyezésekkel büszkélkedhetünk. Az egyesület létszáma folyamatosan növekszik, a kezdeti 11 főhöz képest jelenleg több, mint 110 tagunk van mindenféle korosztályból. Egyesületünk elnöke Dinya Illés 2012 óta a BSI Futónagykövete is egyben, így Pécsett és környékén, akik futócipőt húznak szinte mindenki ismeri nevét. Illés rendszeresen tart futóedzéseket is az egyesület tagjainak. Egyesületünk Közhasznú Szervezetként működik, így aktívan részt veszünk a városi életben, városi rendezvényeken segítünk.

Elsősorban azokat várjuk az egyesületünkbe, akik számára fontos a rendszeres mozgás, de nem vállalják az élsporttal járó életformát, továbbá várjuk azokat is, akik keresik a kihívásokat és szeretnének felkészülni és részt venni egyéni versenyzőként vagy egy váltó tagjaként versenyeken.

Céljaink, küldetésünk:

- EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS - amatőr sportolás

- ÉRTELMI FOGYATÉKOS, HALLÁSSÉRÜLT, MOZGÁSSÉRÜLT  SPORTOLÓK
  támogatása, edzések biztosítása számukra

- KÖRNYEZETVÉDELEM - Malomvölgyi Parkerdő- környezettudatos szemlélet

- BALESETMEGELŐZÉS fogyatékkal élők segítése

- VÁROSI RENDEZVÉNYEKen civil közösségi munka -  Csizi Péter alpolgármester patronálásával

- VERSENYEK. Atlétika és Triatlon versenysportban

- Magyar Atlétika Szövetség (MASZ) és Triatlon szövetség tagság

- SENIOR sport támogatása

- DIÁK SPORT támogatása (Babits Mihály Gyakorló Gimnázium)

 

2014-es STATISZTIKÁNK:

 

2014-ben a Fittbike versenyzői hivatalos versenyeken

·         Közel 8.000km-t tekertek, futottak, túráztak......>>>>>>>

 

Sportágak:

Elsősorban az amatőrök számára szervezett futó-, úszó- és kerékpáros versenyeken indulunk, de bármilyen sportrendezvényen szívesen kipróbáljuk magunkat. Az utcai futóversenyek, kerékpártúrák, triatlon és duatlon mellett idén 40 fővel vettünk részt az Orfűi Sárkányhajó-evező bajnokságon.
Indultunk az új sportágnak számító fedettpályás trialonversenyen illetve 20 és 30 km-es túráknak is rendszeres résztvevői vagyunk. A téli időszakban nagy érdeklődés mellett megszerveztük a Városi Spinning Maratont, szeptember hónapban pedig a az Önkormányzat támogatásával a Malomvölgyi Parkerdőben tartunk sportnapot.
Mindenki megtalálhatja az edzettségi szintjének megfelő távokat, hosszútávú triatlonversenyeken az egyéni indulók mellett számos csapatunk is résztvesz az Ironman-en, Siófoki Maratonfutáson vagy akár a Pécs-Harkány futáson.

Újdonsült csatlakozóinkkal hosszútávúszást is ki lehet próbálni Nagyatádon: CET rend 10 km -es úszás
Tagjai vagyunk a Magyar Atlétika Szövetségnek és a Magyar Triatlon Szövetségnek is, igazolt versenyzőink is vannak, akik elsősorban a senior bajnokságokban nyújtanak kiemelkedő eredményeket.

·