Kezdőlap » Sportágak

- Szeretsz futni, úszni vagy kerékpározni, de nem találod a kihívásokat?

- Szeretnél amatőr versenyeken indulni, de nem találod a lehetőségeket?

- Szeretnél egy vidám, lelkes amatőr csapat tagja lenni?

Nálunk a helyed!

Segítünk a felkészülésben, tanácsokat adunk, közös edzéseket szervezünk!

Ha nem mersz még vagy nem vagy elég felkészült egyéniben indulni, váltócsapatot szervezünk Neked a hosszabb- rövidebb futóversenyekre vagy akár traitlonversenyekre.

Sportágak

Elsősorban az amatőrök számára szervezett futó-, úszó- és kerékpáros versenyeken indulunk, de bármilyen sportrendezvényen szívesen kipróbáljuk magunkat. Az utcai futóversenyek, kerékpártúrák, triatlon és duatlon mellett idén 40 fővel vettünk részt az Orfűi Sárkányhajó-evező bajnokságon.

Indultunk az új sportágnak számító fedettpályás trialonversenyen illetve 20 és 30 km-es túráknak is rendszeres résztvevői vagyunk. A téli időszakban nagy érdeklődés mellett megszerveztük a Városi Spinning Maratont, szeptember hónapban pedig a az Önkormányzat támogatásával a Malomvölgyi Parkerdőben tartunk sportnapot.

Mindenki megtalálhatja az edzettségi szintjének megfelő távokat, hosszútávú triatlonversenyeken az egyéni indulók mellett számos csapatunk is résztvesz az Ironman-en, Siófoki Maratonfutáson vagy akár a Pécs-Harkány futáson.

Újdonsült csatlakozóinkkal hosszútávúszást is ki lehet próbálni Nagyatádon: CET rend 10 km -es úszás

Tagjai vagyunk a Magyar Atlétika Szövetségnek és a Magyar Triatlon Szövetségnek is, igazolt versenyzőink is vannak, akik elsősorban a senior bajnokságokban nyújtanak kiemelkedő eredményeket.