Kezdőlap » Hírek - Generali pályázat 2018

- Szeretsz futni, úszni vagy kerékpározni, de nem találod a kihívásokat?

- Szeretnél amatőr versenyeken indulni, de nem találod a lehetőségeket?

- Szeretnél egy vidám, lelkes amatőr csapat tagja lenni?

Nálunk a helyed!

Segítünk a felkészülésben, tanácsokat adunk, közös edzéseket szervezünk!

Ha nem mersz még vagy nem vagy elég felkészült egyéniben indulni, váltócsapatot szervezünk Neked a hosszabb- rövidebb futóversenyekre vagy akár traitlonversenyekre.


Generali pályázat 2018

A Generali a Biztonságért Alapítvány pályázatának keretében meghirdetett „Állj rajthoz, mi segítünk” pályázat részeként vettünk rész a Pécs-Kaposvár közötti váltófutóversenyen.
A RÓKAŰZŐ váltófutóversenyt 2018. szeptember 29-én rendezték Pécsről Kaposvárra.  A verseny célja, hogy 12 fős csapatokban váltva egymást teljesítjük a 60 km-es távot. Remek csapatépítő program és a rövid távok a kezdő futóknak is teljesíthetőek voltak. A pályázat keretében 3 amatőr csapatunk  és egy  középiskolás csapatunk is sikeresen végig futotta a távot 4x12 fővel.

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy remek eredményeket értek el csapataink. Az amatőr csapatok versenyében ezüst érmes csapatunk lett, valamint másik két csapatunk  4. és 5. helyezést ért el. PTE Babits Középiskola csapat 3. helyen végzett és a FALKA versenyében szintén a dobogó második fokára állhattunk.

Összességében elmondható, hogy a pályázatnak köszönhetően több embernek élete első futóversenyét támogattuk és szuper csapatépítő versenyeken tudtunk részt venni.

Reméljük jövőre is adott lesz a lehetőség, hogy még több embert megmozgathassunk versenyeken.

 

  
Videók