Kezdőlap » Hírek - Generáli pályázat

- Szeretsz futni, úszni vagy kerékpározni, de nem találod a kihívásokat?

- Szeretnél amatőr versenyeken indulni, de nem találod a lehetőségeket?

- Szeretnél egy vidám, lelkes amatőr csapat tagja lenni?

Nálunk a helyed!

Segítünk a felkészülésben, tanácsokat adunk, közös edzéseket szervezünk!

Ha nem mersz még vagy nem vagy elég felkészült egyéniben indulni, váltócsapatot szervezünk Neked a hosszabb- rövidebb futóversenyekre vagy akár traitlonversenyekre.


Generáli pályázat

Generáli Alapítvány pályázatának köszönhetően 2 nagy rendezvényen is nagyobb létszámmal tudtunk elindulni.  A Rókaűzők váltófutóversenyen szeptember végén,a pályázatnak   köszönhetően még 2 csapatot  el tudtunk indítani 24 fős létszámmal. Remek csapatépítő verseny volt és a rövid távokat kezdő futók is teljesíthették.
A másik futórendezvény a K&H mozdulj! Balaton  maraton és félmaraton volt november végén ahol13 főnek finanszíroztuk a nevezési díját. Voltak akik komolyabb távokon  félmaraton teljesítették a távot, és volt olyan is aki csak 7 km-t futott. Többen életük első félmaratonját, ill. első futóversenyüket teljesítették, és többen egyéni csúccsal fejezték be futásukat.

Köszönjük  GENERÁLI ALAPÍTVÁNYNAK a lehetőséget, hogy a pályázatnak köszönhetően több embert tudtunk megmozgatni, több sportolónak tudtunk versenyzési lehetőséget biztosítani.
Remek csapatépítő hétvégék voltak, reméljük jövőre is lesz ilyen lehtőségünk 

  
Videók