Kezdőlap » Hírek - Városi Fittbike Spinning maraton bajnokság!!!

- Szeretsz futni, úszni vagy kerékpározni, de nem találod a kihívásokat?

- Szeretnél amatőr versenyeken indulni, de nem találod a lehetőségeket?

- Szeretnél egy vidám, lelkes amatőr csapat tagja lenni?

Nálunk a helyed!

Segítünk a felkészülésben, tanácsokat adunk, közös edzéseket szervezünk!

Ha nem mersz még vagy nem vagy elég felkészült egyéniben indulni, váltócsapatot szervezünk Neked a hosszabb- rövidebb futóversenyekre vagy akár traitlonversenyekre.


Városi Fittbike Spinning maraton bajnokság!!!

A versenyt Csizi Péter Pécs alpolgármester nyitotta meg, és közösen visszaszámolva a rajtig indult neki a harminc versenyző a 4 órás maratoni hosszúságú távnak.
A lányoknál nagy küzdelem ment az első helyért Németh Kriszta és Makay Judit között, de a harmadik óra elején eldőlni látszott az első hely kérdése Kriszti javára, aki élete első!!! versenyén indulva, egyből a dobogó legfelső fokára állhatot fel.A harmadik helyért se lehetett lazsálni, mert Fülöpné Ildikót aki volt már,hogy 4 km-el is vezetett,folyamatosan támadta Baranyai Veronika. lldikó viszont jól taktikázott és a végére bár lecsökkent a tavolság meg tudta őrizni harmadik helyét.
A fiúknál Kiss Gábor rutinosan a rajtnál az "élre" állt és végig megőrizve az első helyét magabiztosan nyerte a versenyt. A második hely viszont egy meglepetés embernek jutott. Pápista Feri is alig egy éve kezdett el sportolni, és bár féltettük, hogy nem fogja bírni a végét, ránk cáfolva biztosan megőrizve második helyét ezüst érmet szerzett. A legnagyobb csata viszont a harmadik helyért alakult ki. Cseke Karcsi (aki súlyos kerékpáros balesetéből most tért vissza első versenyére) és Radó Jani között, aki szintén alig egy éve kezdett el sportolni.Végül a "rutin meg évek" győztek,vagyis Karcsi pár tized méterrel megelőzte sporttársát.
De ne feledkezzünk meg a többiekről se! Mindenki nagyszerű teljesítményt nyújtott. Senki nem adta fel a távot, mindenki végig küzdötte, még ha egy kicsit nehezen is! De megcsinálta!!! Meg kell említeni, hogy ezen a versenyen mindenki amatőr sportolóként indult és legtöbbjüknek ez volt életük első versenye! A versenyzők közül többen egy éve még semmilyen sportágat nem űztek, és mégis képesek voltak teljesíteni a maratoni spinning tekerést! Mert elhitték, hogy meg tudják csinálni, erőt adott, hogy a mellettük lévő is küzd és nem száll le a bicajról, és nem számít hányadik lessz, saját magát kell legyőznie.Ez mindenkinek sikerült! Reméljük egész életetekben emlékezni fogtok erre a versenyre, és jővőre találkozunk Veletek megint!

Külön köszönet  Csizi Péter Pécs alpolgármesterének, hogy vállalta a verseny fővédnökségét, a Hervis sportáruháznak a verseny támogatásáért,Nagy Miklós és Vezér András gyógymasszőröknek hogy részt vettek a versenyzők testi-lelki egyensúlyának  megörzésében, és  Bánkfi Lacinak  az oklevelek színvonalas tervezéséért!

További jó sportolást kíván Fittbike SE Team

Városi Spinning maraton bajnokság végerdménye!

Lányok
:
I. Németh Kriszta
II. Makay Judit
III. Fülöp Csabáné Ildikó
IV. Baranyai Veronika
V. Csóti Zsuzsanna
VI: Kováts Évi

FIÚK:
I. Kiss Gábor
II. Pápista Ferenc
III. Cseke Károly
IV. Radó János
V. Bertalan Csaba
VI. Páll István
 

A táblázatot megnézhetitek a következő linken: 2011_döntő_eredmények>>>>
A bal alsó sarokban tudjátok váltani a lányok ill. fiúk versenyét.
Mellette rajta vannak még a rész km-ek is. Kellemes csemegézést!


 

  




Videók