Kezdőlap » Hírek - II. Városi Spinning Maraton 2012!

- Szeretsz futni, úszni vagy kerékpározni, de nem találod a kihívásokat?

- Szeretnél amatőr versenyeken indulni, de nem találod a lehetőségeket?

- Szeretnél egy vidám, lelkes amatőr csapat tagja lenni?

Nálunk a helyed!

Segítünk a felkészülésben, tanácsokat adunk, közös edzéseket szervezünk!

Ha nem mersz még vagy nem vagy elég felkészült egyéniben indulni, váltócsapatot szervezünk Neked a hosszabb- rövidebb futóversenyekre vagy akár traitlonversenyekre.


II. Városi Spinning Maraton 2012!

A verseny fővédnöke:
Csizi Péter, Pécs Megyei Jogú Város  alpolgármestere

Verseny célja: A spinning és egyben a tömegsport népszerűsítése. Versenyzési lehetőség az amatőr sportolók számára is, hogy megmutassuk magunknak és másoknak, hogy mire vagyunk képesek! Nem utolsó sorban pedig nagyon jó hangulat 4 órán keresztül és egy felejthetetlen élmény!

IDŐPONT: 2012.02.18. szombat Nevelési központ Aulája

Verseny időtartama: 4 óra

 Mutasd meg magadnak, hogy mire vagy képes!

Versenyszabályok: a versenyen 4 óra időtartamban folyik. A cél, hogy minél több km-t tekerjünk, amit a km óra regisztrál. A versenyben kötelezően végrehajtott elemek is lesznek, amit végre kell hajtani, egyébként mindenki úgy teker, ahogy szeretne ill. ahogy bír. A verseny folyamatát a versenyző bármikor megszakíthatja bármennyit pihenhet, és bármikor újra kezdheti, masszíroztathat, de ez természetesen a saját idejéből kerül ki. Az nyer, aki a végén legtöbb km-t gyűjtötte össze!

Nevezési díj:

január 31-ig: 3000 Ft

február 15-ig:4000 FT

Kérjük minél előbb jelentkezz a korlátozott számú kerékpárok miatt! A nevezések a kitöltött nevezési lapokkal és a befizetett nevezési díjjal együtt érvényesek!

„A kihívások nem arra valók, hogy győzz, hanem hogy megtudd, milyen ember vagy.”

Addig is csemegézzetek a tavalyi képekből, merítsetek belőle erőt és vágjatok neki idén Ti is ennek a fantaszikus hangulatú kihívásnak!

  
Videók