Kezdőlap » Hírek - 2 Világbajnoki aranyérem

- Szeretsz futni, úszni vagy kerékpározni, de nem találod a kihívásokat?

- Szeretnél amatőr versenyeken indulni, de nem találod a lehetőségeket?

- Szeretnél egy vidám, lelkes amatőr csapat tagja lenni?

Nálunk a helyed!

Segítünk a felkészülésben, tanácsokat adunk, közös edzéseket szervezünk!

Ha nem mersz még vagy nem vagy elég felkészült egyéniben indulni, váltócsapatot szervezünk Neked a hosszabb- rövidebb futóversenyekre vagy akár traitlonversenyekre.


2 Világbajnoki aranyérem
Június végén tartották Ausztriában az Orvosi Világbajnokságot World Games of Medicine (JMMS), amelyen több, mint 1200 résztvevő,31 nemzet több,mint 20 féle sportágban indult. A versenyen 1980 óta több mint 100.000 sportoló 70 ország vett részt 25 sportágban. Ennek a világbajnokságnak az is a szépsége, hogy nem csak orvos, hanem az egészségügyi dolgozók (pl. gyógyszerész, szülésznő vagy masszőr, stb.) együtt versenyeznek.
Bíróné dr. Molnár Valéria   (Pécsi Fittbike SE versenyzője) félmaratoni távon 1:31:22 -es idővel abszolút női első helyezést ért el és két nap múlva mezei futás 10 km-es távján korosztályában szintén világbajnoki aranyérmet szerzett.

Valériának 3 gyereke van , Borbála 7 éves , Márton 5 éves , Boglárka pedig csak 17 hónapos 3 éve fut komolyabban gyerek nevelés mellett heti átlag 4x. 
Ha érdemesnek találjátok, elmondhatná és másokkal is megoszthatná a Spuriban milyen jó ha egy csapathoz tartozik az ember, hogy 3 kisgyerek mellett is lehet komoly eredményeket elérni.
Nagyon jó látni, hogy vannak még olyan sport egyesületek, ahol az amatőr kocogóktól a világbajnokokig mindenki jól érzi magát . Van aki csak 1 km-t gyalogol  a másik pedig világbajnok lesz. 

cikk>>>

  




Videók