Kezdőlap » Aktuális hírek

- Szeretsz futni, úszni vagy kerékpározni, de nem találod a kihívásokat?

- Szeretnél amatőr versenyeken indulni, de nem találod a lehetőségeket?

- Szeretnél egy vidám, lelkes amatőr csapat tagja lenni?

Nálunk a helyed!

Segítünk a felkészülésben, tanácsokat adunk, közös edzéseket szervezünk!

Ha nem mersz még vagy nem vagy elég felkészült egyéniben indulni, váltócsapatot szervezünk Neked a hosszabb- rövidebb futóversenyekre vagy akár traitlonversenyekre.


III.Fittbike Tüskésréti Családi Nap
  
Támogasd adót 1 %-val egyesületünket!

Fittbike SE köszöni a tavalyi 1 %-os felajánlásokat. Akinek lehetősége van, és szimpatikusnak tűnik ez a kis csapat , kérem támogasson az idén is minket. 
Adószámunk:  18151864-1-02 
Köszönjük 
tovább...

  
Dinyus és a FITTBIKE az év Testébresztője!

Idén először írták ki a Coca-Cola pályázatot az év Testébresztője címre, amelyre rengeteg egyesület és fitness csapat vezetője jeletkezett.

Rangos szakmai zsűri alapján Dinyus bekerült az ország legjobb 10 edzője és csapata közé. Innentől kezdve a közönség szavazatai döntötték el, ki legyen a győztes.

A közös forgatáson már lehetett látni, hogy talán a Fittbike-nak van a legnagyobb szurkoló tábora, de ezt a szavazatokkal is be kellett bizonyítanunk.

Nagyon köszönjük, hogy így összefogott a csapat és mindenki mozgósította az ismerőseit, barátait és hozzájárult a közös sikerhez.

Nagyon büszkék vagyunk az egyesületünkre, a spinninges csapatunkra, hivatalosan is mi vagyunk 2015-ben a legösszetartóbb, "legjobb" egyesület!   tovább...

  
Edzőtábor Ausztriában

 Különleges lehetőséget kapott a csapat, hogy együtt edzőtáborozhasson Ausztria egyik legszebb részén Annabergben.
Részletekről itt olvashatsz >>>>    tovább...

  
LÉPJ! LÉGY PÉCS JÖVŐJE! Kerékpárosnap!

 A  pályázati támogatás segítségével az egyesületünk kezelésében lévő faházat az alagsor zárhatóvá tételével és egy szabadtéri kerékpártároló kialakításával alkalmassá tettük arra, hogy a kirándulók, kerékpárosok a Malomvölgyi Parkerdő területén biztonsásgosan elhelyezhessék kerékpárjaikat. A ház felújítása során a szakképzettséget nem igénylő munkák elvégzést az egyesület tagjai önkétes munkában végezték. tovább...

válogatott képek
  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   következő >>


Videók