Kezdőlap » Aktuális hírek

- Szeretsz futni, úszni vagy kerékpározni, de nem találod a kihívásokat?

- Szeretnél amatőr versenyeken indulni, de nem találod a lehetőségeket?

- Szeretnél egy vidám, lelkes amatőr csapat tagja lenni?

Nálunk a helyed!

Segítünk a felkészülésben, tanácsokat adunk, közös edzéseket szervezünk!

Ha nem mersz még vagy nem vagy elég felkészült egyéniben indulni, váltócsapatot szervezünk Neked a hosszabb- rövidebb futóversenyekre vagy akár traitlonversenyekre.


Fussunk Kata Gyógyulásáért!

 Fussunk Kata Gyógyulásáért!
Nagykozári Jótékonysági Futás

Nagykozár, 2014. szeptember 20. 17:00 óra
Rendezvényközpont: Jegenye utca, Nagykozári Sportpálya 

Szervezők:
Nagykozári Önkormányzat
Fittbike SE (Pécs)

Fink-Polics Kata halva született, majd 5 percen belül sikeresen újraélesztették. Ma egy éves, s születése óta, napról-napra küzd az életéért, a születését követő oxigénhiányos állapot következményeivel szemben. Nem mozog, környezetére nem reagál, nincs nyelési-köhögési reflexe, így nehezen táplálható. Állapotán sokat javíthatna egy Bécsben alkalmazott őssejt-terápia, ennek költségei (közel 4 millió forint) azonban tovább...

  
2 Világbajnoki aranyérem
Június végén tartották Ausztriában az Orvosi Világbajnokságot World Games of Medicine (JMMS), amelyen több, mint 1200 résztvevő,31 nemzet több,mint 20 féle sportágban indult. A versenyen 1980 óta több mint 100.000 sportoló 70 ország vett részt 25 sportágban. Ennek a világbajnokságnak az is a szépsége, hogy nem csak orvos, hanem az egészségügyi dolgozók (pl. gyógyszerész, szülésznő vagy masszőr, stb.) együtt versenyeznek.
Bíróné dr. Molnár Valéria   (Pécsi Fittbike SE versenyzője) félmaratoni távon 1:31:22 -es idővel abszolút női első helyezést ért el és két nap múlva mezei futás 10 km-es távján korosztályában szintén világbajnoki aranyérmet szerzett.

tovább...

válogatott képek
  
100 KM EGYÜTT az Ironmanekkel és fogyatékos sportolókkal
Mindum Karcsi ősszel álmodott egy nagyot, megosztotta velünk álmát, hitt benne és Dinyus, a Fittbike SE és sok ember segítségével megvalósult az álom. Február 1-én a Pécs Plázában került megrendezésre az első olyan spinning maraton bajnokság, amelyen Ironmanek, fogyatékos sportolók és közéleti személyiségek tekertek közösen, csapatokban 100 km-t együtt.
Mikor elkezdtük a szervezést, akkor szembesültünk vele, hogy mennyien az esemény mellé álltak és segítségüket ajánlották fel.

tovább...

válogatott képek
  
Ironman-ek és fogyatékossággal élők közös spinning bemutatója a Pécs Plázánál

A fogyatékossággal élők számára a Fittbike SE elnöke, Dinya Illés már régóta tart spinning edzéseket és több közös projektben vettünk már részt (Spinning Maraton).

Idén decemberben újabb nagy tervekkel készülünk, közös versenyt hirdetünk az Ironman-ek (hosszútávú triatlon teljesítői) és a fogyatékossággal élők számára.

Ennek az eseménynek a megnyitójaként is tekinthetjük a Pécs Plázánál megrendezésre kerülő Autómentes nap keretében történő  közös Spinning Bemutatónkat is.

Köszönjük az Öko-Város-Öko-Régió szervezőinek a lehetőséget a bemutatkozásunkra. tovább...

válogatott képek
  
Közel 80 piros pólós Fittbike-os a Sárkányhajó Bajnokságon!

 

Idén hatalmas érdeklődés előzte meg a bajnokságot a Fittbike csapat részéről, de ekkora részvételre mi se mertünk gondolni. Két 20 fős és egy tíz fős hajóval csaptunk a habok közé. (Időnként az evezőkkel is !Rendezőségnek köszönhetően Fittbike utánpótlás gyerekei is kipróbálhatták az evezést, több mint 10 gyerkőc ülhetett csónakba. Kevés készülés ellenére, remekül helyt álltunk,több futam győzelmet is sikerült bezsebelnünk   tovább...

  
<< előző   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   következő >>


Videók