Kezdőlap » Aktuális hírek

- Szeretsz futni, úszni vagy kerékpározni, de nem találod a kihívásokat?

- Szeretnél amatőr versenyeken indulni, de nem találod a lehetőségeket?

- Szeretnél egy vidám, lelkes amatőr csapat tagja lenni?

Nálunk a helyed!

Segítünk a felkészülésben, tanácsokat adunk, közös edzéseket szervezünk!

Ha nem mersz még vagy nem vagy elég felkészült egyéniben indulni, váltócsapatot szervezünk Neked a hosszabb- rövidebb futóversenyekre vagy akár traitlonversenyekre.


Edzőtábor Ausztriában

 Különleges lehetőséget kapott a csapat, hogy együtt edzőtáborozhasson Ausztria egyik legszebb részén Annabergben.
Részletekről itt olvashatsz >>>>    tovább...

  
LÉPJ! LÉGY PÉCS JÖVŐJE! Kerékpárosnap!

 A  pályázati támogatás segítségével az egyesületünk kezelésében lévő faházat az alagsor zárhatóvá tételével és egy szabadtéri kerékpártároló kialakításával alkalmassá tettük arra, hogy a kirándulók, kerékpárosok a Malomvölgyi Parkerdő területén biztonsásgosan elhelyezhessék kerékpárjaikat. A ház felújítása során a szakképzettséget nem igénylő munkák elvégzést az egyesület tagjai önkétes munkában végezték. tovább...

válogatott képek
  
Fussunk Kata Gyógyulásáért!

 Fussunk Kata Gyógyulásáért!
Nagykozári Jótékonysági Futás

Nagykozár, 2014. szeptember 20. 17:00 óra
Rendezvényközpont: Jegenye utca, Nagykozári Sportpálya 

Szervezők:
Nagykozári Önkormányzat
Fittbike SE (Pécs)

Fink-Polics Kata halva született, majd 5 percen belül sikeresen újraélesztették. Ma egy éves, s születése óta, napról-napra küzd az életéért, a születését követő oxigénhiányos állapot következményeivel szemben. Nem mozog, környezetére nem reagál, nincs nyelési-köhögési reflexe, így nehezen táplálható. Állapotán sokat javíthatna egy Bécsben alkalmazott őssejt-terápia, ennek költségei (közel 4 millió forint) azonban tovább...

  
2 Világbajnoki aranyérem
Június végén tartották Ausztriában az Orvosi Világbajnokságot World Games of Medicine (JMMS), amelyen több, mint 1200 résztvevő,31 nemzet több,mint 20 féle sportágban indult. A versenyen 1980 óta több mint 100.000 sportoló 70 ország vett részt 25 sportágban. Ennek a világbajnokságnak az is a szépsége, hogy nem csak orvos, hanem az egészségügyi dolgozók (pl. gyógyszerész, szülésznő vagy masszőr, stb.) együtt versenyeznek.
Bíróné dr. Molnár Valéria   (Pécsi Fittbike SE versenyzője) félmaratoni távon 1:31:22 -es idővel abszolút női első helyezést ért el és két nap múlva mezei futás 10 km-es távján korosztályában szintén világbajnoki aranyérmet szerzett.

tovább...

válogatott képek
  
100 KM EGYÜTT az Ironmanekkel és fogyatékos sportolókkal
Mindum Karcsi ősszel álmodott egy nagyot, megosztotta velünk álmát, hitt benne és Dinyus, a Fittbike SE és sok ember segítségével megvalósult az álom. Február 1-én a Pécs Plázában került megrendezésre az első olyan spinning maraton bajnokság, amelyen Ironmanek, fogyatékos sportolók és közéleti személyiségek tekertek közösen, csapatokban 100 km-t együtt.
Mikor elkezdtük a szervezést, akkor szembesültünk vele, hogy mennyien az esemény mellé álltak és segítségüket ajánlották fel.

tovább...

válogatott képek
  
<< előző   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   következő >>


Videók